Amalie – 9193 7642 ♥

21 årig smasklækker nipse-babe • 156 cm / 48 kg • Flotte faste E-skålsbryster • Glat jomfrustram mis

Amalie er en smasklækker, stilfuld highclass-babe, der er fuldstændig bedårende, lidt ala naboens tatoveringsfrie datter, pakket ind i den sprødeste pakke med et tvist af porno. Hun er helt skudt i dette frække erhverv og det vil du også kunne mærke; hun vil komme til at nyde hvert sekund og hun holder sig ikke tilbage for at lave ballade i sengen og være i hopla og yde den allerbedste service, så du står tilbage med lysten til mere.

Amalie er en fræk, kæk og smuk lækkerbidsken og du vil falde fuldstændig hen i en drømmeverden og vil kunne betage hende i flere timer, MEN trods hendes bragende tiltrækkende udseende, så har hun stadig en personlighed, som er helt nede på jorden og som giver ryk i banditten.

Amalie har en slank, fitnesstrænet, smidig og solbrun drømmekrop med flotte E-skålsbryster, en slank tajle og en fast, juicy bikininumse.
Hun har taljelangt mørkt hår, store blå øjne med lange vipper, høje kindben og de flotteste bløde fyldige læber, der absolut vil klæde din bedste ven.
Missen er spindende, jomfrustram, fortryllende og altid glatbarberet.

Vi ved at hun nok skal tage sig kærligt af dig og holder sig bestemt ikke tilbage for at give dig en svingtur på lagnet og du vil føle dig godt tilpas, tilfreds og dejlig afslappet i hendes opløftende selskab fra start til slut, for hun er et sprudlende bedårende, smuk lille nips, som giver dig et skud af ungdommens energi, friskhed og begejstring, du vil leve højt på efter et besøg.

Iført hotte, feminine pikanterier, selvsiddende strømper og høje hæle.

OBS : Modtager alle renlige gæster fra 18 år og opefter og alle nationaliteter, forbeholder sig ret til afvisning ved dårlig hygiejne.

KUN SIKKER SEX!!