Anna – 2132 9421 ♥

Velkommen indenfor hos klassens slemme pige 😉

For mig handler denne leg udelukkende om lyst og liderlighed, og min passion er at tilfredsstille dine seksuelle behov, dette er jeg ikke i tvivl om du vil mærke, når du er sammen med mig.
Jeg er en smuk dansk pige på 38 år med en veltrænet krop, 171 cm og 62 kg, en sulten intimbarberet, fisse der elsker at blive gennemkneppet af liderlige pikke. Jeg har dejlige store G-skåls bryster som elsker du lader din tunge og mund slikke og sutte på dem, så brystvorterne strutter.  Jeg elsker at være i rollen her og være din yndlingsglædespige.

Hos mig vil du altid møde en lækker, velduftende, intelligent, sød, forførende og fræk feminin kvinde i lækkert lingeri, små kjoler med stilletter eller høje støvler. Jeg er hende den lækre frække, du ønsker som din elskerinde/hemmelige flirt, hende du ønsker at være gentleman overfor, men samtidig har en umådelig trang til at kneppe hårdt eller blidt alt efter hvad du er til – jeg er til begge dele  😉

Jeg har dejlige kysseklare læber og sutter pik som en drøm, jeg nyder at sutte, slikke og forkæle din pik og er ikke i tvivl om at du vil kunne mærke det. Mine sultne huller er altid klar til at tilfredsstille dig, min våde stramme fisse elsker at blive slikket og modtage en dejlig pik, og min stramme faste røv kan også indtages, når det gøres blidt i opstarten, jeg kan godt lide en fast hånd i sengen, og nyder også klask på mine balder og bryster.

Jeg tilbyder:
• Kærestesex
• Dinnerdates
• Par sex – jeg er også biseksuel og sexer gerne med jer begge, eller den ene, mens den anden kigger på 😉
• Ægte lidenskabelige kys – selvfølgelig tungekys 😉
• Rollespil, skolepige, slavetøs, luder, tøs, sekretær, sygeplejerske, tjenestepige, naboens søde pige eller hvad vi finder på
• Dominans i let udgave til dig eller med mig som slavetøs
• Superfransk er altid  inkluderet i prisen og lader dig komme ud over min krop, dog ikke ansigt og mund
• Du må komme de gange du kan indenfor den betalte tid
• En lækker evigt sulten fisse som elsker at modtage  pik og blive slikket
• Analsex/græsk + 300,-
• Analsex til dig med strap-on (har flere størrelser) + 300,-
• Sorte kys (modtager )
• Dildoleg, eller vagina vacum (se når jeg giver  min fisse vacum og den blomstrer og bliver tyk og hævet/svulmende og klar til din pik)
• Massage med dejlig olie til dig eller mig
• Fodfetish (har bløde feminine fødder, som nyder din tunge og gerne kæler for din pik)

Skriv til mig og lad os finde ud af noget,  har du ønsker jeg ikke kommer ind på så lad mig høre, måske vi kan finde ud af noget …

Modtager nu også mobilepay .

Der er mulighed for længere seancer, skriv dine ønsker – og lad os se på det og finde en pris. (OBS: Længerevarende seancer samt dinnerdates kan kun bookes efter først at have været hos mig i “mine omgivelser” til et mere almindeligt besøg – har desværre haft nogle dårlige oplevelser, som gør at jeg er nødt til denne praksis)

Alt sex er med kondom og dette er ikke til diskussion!!!  – Du er ren, pæn, når du kommer til mig 🙂 jeg laver kun aftale med skandinaviske mænd.

Glæder mig så meget til at høre fra dig – lad eventyret begynde 😉 lidt fedt at vide man altid vil ende med at kneppe prinsessen til sidst, ik’? og denne slemme prinsesse forventer ikke det halve kongerige til gengæld 😉

Jeg er ikke ryger og har ingen tatoveringer eller piecinger

Ønsker du tid hos mig så bestil gerne i god tid, da jeg som regel ikke har tid til at besvare alle opkald/mail/SMS på dagen, min telefonsvarer bliver ikke aflyttet, (hemmelige numre bliver ikke besvaret).

Se mere på min hjemmeside www.smukkedanskeanna.dk

Ring eller sms på 21329421

Træffes hos Magic Club onsdag 14. november og torsdag 15. november
Frække tanker og kys fra Smukke danske Anna  – som glæder sig til en fræk oplevelse med netop DIG